ViewMaster 3D Schijven

Deze schijven zijn geschikt voor het View-Master systeem. De kunststof schijven bestaan uit één stuk. De hele schijf is in principe één grote fotografische kleurenafbeelding. Hierdoor is het mogelijk om het hele centrum van de schijf in full-color te gebruiken. De schijven zijn van hoge kwaliteit met heldere stabiele kleuren. Ze hebben een luxe uitstraling. Zeer geschikt voor kleine of grote series en korte levertijden. Bij een lange levertijd zeer gunstige prijzen.

Image 3D custom schijven

Elke schijf heeft ruimte voor 7 stereo afbeeldingen. Foto's, afbeeldingen, tekeningen, tekst, logo's kunnen hiervoor gebruikt worden. De gewenste afbeeldingen kunnen in 3D of 2D worden aangeleverd. 2D afbeeldingen kunnen zonder probleem gebruikt worden, maar het levert geen 3D op als ze door een 3Dkijker bekeken worden.

EXTRA 3D EFFECT

Een goede veel gebruikte manier om het 3D effect te versterken is door een extra "zwevende laag" voor de afbeeldingen te plaatsen. Een laag kan bestaan uit tekst, logo en/of afbeeldingen. Twee lagen is bij de prijs inbegrepen. Meerdere lagen of omzetten naar simpel 3D of realistisch 3D is ook een mogelijkheid. En natuurlijk zijn 3D beelden, foto's of computerbeelden, uitermate geschikt.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.